I veckans poddavsnitt gästas jag av Nicholas Lundh. Nicholas har precis författat en ny bok som heter “Siktar man lågt hamnar man lågt.” Häromveckan hade han premiär med sin föreläsningturné där han snackar om mål hur man kan jobba för att uppnå de mål man sätter upp. Nicholas som också är en gammal skolkamrat till mig hörde av sig och frågade om jag ville vara med och gästföreläsa på hans kommande föreläsning i våran hemstad Vänersborg. Jag sa gladeligen ja. Så onsdagen 11:e Mars kommer vi att inta Huvudnässkolans aula i Vänersborg från och med 18.30. För mer info klicka på denna länken:
https://www.facebook.com/events/469678873707037/

Här är länk till avsnittet där vi snackar mycket om vad kvällen kommer handla om och också kring våra erfarenheter som har skapat våra föreläsningar:
https://biography.podbean.com/e/50-swe-nicholas-lundh/

Hör gärna av dig till mig om vad du tycker om podcasten till min mail: robin@raggesrunda.se
Om du gillar podden, varför inte dela med dig till någon som kan finna nytta i att lyssna på den.

Allt gött, ta hand om dig.
/Robin